НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ

Про нас

Група компаній «ЕКСПЕРТ  ІН» створена в 2013 році шляхом об’єднання в єдину команду окремих компаній та спеціалістів-експертів, які працюють у галузі оціночних послуг з 2003 року.

У нас працюють найкращі спеціалісти: експерти-оцінювачі, судові експерти, інженери-землевпорядники, інженери-геодезисти, фахівці з технічної інвентаризації нерухомості та ліцитатори (аукціоністи).

Пріоритетним напрямом діяльності компанії є експертна (незалежна) оцінка майна та майнових прав. «ЕКСПЕРТ  ІН» проводить оцінку на підставі Сертифікату суб’єкта оціночної діяльності, виданого Фондом державного майна України і має необхідні свідоцтва для проведення оціночної діяльності. Наші експерти володіють національними і міжнародними кваліфікаційними сертифікатами оцінювачів (RICS та TEGoVA). Складені нами Звіти про оцінку є офіційними документами і мають юридичну силу.

На рахунку оцінювачів компанії величезний досвід роботи з оцінки житлової та комерційної нерухомості, промислових та сільськогосподарських об’єктів, різних видів автотранспорту, обладнання, цінних паперів, корпоративних прав, матеріальних збитків, тощо.

Наша мета – максимально спростити для клієнта складний та рутинний процес під назвою «оформлення документації» та успішно його реалізувати в правовому полі в рамках звичайних ринкових відносин.

 

Чому варто звернутися в "ЕКСПЕРТ ІН"

  • Високий рівень компетентності, досвід оцінки об’єктів в різних галузях промисловості.
  • Чітке дотримання вимог нормативно-правової бази та міжнародних стандартів оцінки.
  • Офіційна документація (всі наші звіти мають повну юридичну силу і розглядаються будь-якими інстанціями).
  • Реєстрація експертних оцінок в електронній базі Фонду державного майна України.
  • Об’єктивність результатів оцінки, довіра зі сторони великих компаній.
  • Оперативність - виконання оцінки в максимально можливі терміни та відправка Новою поштою в день виконання звіту.
  • Конкурентна вартість робіт, без прихованих платежів.
  • Повна конфіденційність усієї отриманої для оцінки інформації.
  • Індивідуальний підхід до кожного Клієнта.
  • Безкоштовна консультація експерта з будь-яких профільних питань.
  • Система знижок для постійних Клієнтів.

Основні види послуг, які ми надаємо в сфері експертної оцінки

Наші сертифікати та подяки

Certificate TEGoVA

Оцінювачі компанії є дійсними членами міжнародних організацій

TEGoVA - європейська група національних асоціацій оцінювачів, метою якої є створення та поширення єдиних стандартів оціночної практики, освіти, кваліфікації, а також корпоративного управління й етики для оцінювачів.

Королівський інститут дипломованих оцінювачів - професійний орган, що просуває і забезпечує дотримання найвищих міжнародних стандартів в області оцінки, управління та розвитку землі, нерухомості, будівництва та інфраструктури.

Корисні публікації

В Україні відкрито другий етап ринку землі

З січня 2024 року розпочався новий етап земельної реформи. Зокрема, він передбачає такі основні нововведення: юридичні особи можуть купувати землі сільськогосподарського призначення, купувати дозволено виключно приватні землі загальною площею, яка не може перевищувати 10 тис. га, комунальну та державну землю продавати заборонено, фізичні та юридичні особи не мають права тримати […]

скільки триває судова експертиза

Cкільки триває судова експертиза?

Судова експертиза – це важливий елемент судового процесу, який вимагає часу та експертних знань. Тривалість експертизи може варіюватися в залежності від багатьох факторів, включаючи складність справи та обсяг необхідних досліджень. Важливо зазначити, що процес експертизи починається з моменту надходження матеріалів до експертної установи і закінчується у день складання висновку експерта […]

фінансова експертиза

Види судової експертизи та коли вона призначається

Судова експертиза є одним з засобів доказування у кримінальному, цивільному, господарському, адміністративному судовому процесі, у справах про адміністративні правопорушення, а також у виконавчому провадженні. Види судових експертиз За об’єктами дослідження та спеціальними знаннями, що застосовуються, виділяють різні види судових експертиз, такі як: криміналістична (почеркознавча, авторознавча, технічна експертиза документів, фототехнічна, матеріалів […]

Всі публікації

Партнери компанії

Оцінка майна